Een fietstocht midden in de winter kan prachtig zijn, maar een belangrijke factor is het weer. Is het aangenaam winterweer, schijnt de zon, of ligt er sneeuw? Of is het mistig.
We fietsen lekker door en stoppen een paar keer bij een horecagelegenheid om, indien nodig, weer op temperatuur te komen.

Sylvestertocht

MENU
Home
Programma
Tochten per vertrekpunt

AANMELDING IS VERPLICHT !

 

programma 2022: woensdag 28 december
   
bijdrage: € 2,50 per persoon
   
Aanmelden: Aanmelden het liefst via e-mail (fietsgilde@ziggo.nl), maar telefonisch kan ook op werkdagen tussen 18:00 en 20:00 (06 83605380). Vermeld de datum van de fietstocht en het aantal personen.
   
karakteristiek: Dagtocht van ca. 30 km over verharde wegen en fietspaden in vlak en heuvelachtig terrein door het winterse bosgebied ten zuiden van Apeldoorn.

Deze tocht is ook geschikt om met een 3-wiel fiets te rijden.

   
vertrek: om 10.30 uur parkeerplaats Dubbelbeek
nabij zwembad Aquacentrum Malkander, Dubbelbeek 56
klik hier voor kaart en route naar het vertrekpunt
 
   
beschrijving: Aangezien het te koud is om lang stil te staan, stoppen we niet onderweg om een lang verhaal te vertellen. Vanaf het vertrekpunt fietsen we richting Beekbergen.

We rijden verder over de Krimweg richting Hoenderloo. We slaan eerder af naar de Waterberg en rijden verder door het bos. Zo komen we bij de Otterloseweg om af te dalen en uit te komen bij 'Bospaviljoen 't Leesten' op Het Leesten om de lunchpauze te houden.

Vanaf Het Leesten fietsen we door het landgoed Bruggelen en de buurtschap Engeland terug naar het vertrekpunt.